Femke Hockx

Mezzo Sopraan

Jeroen de Jong

Piano

 

Jeroen de Jong geeft pianoles voor beginners en gevorderden in Zeist of bij u thuis in Zeist en omgeving. (Zeist, Huis ter Heide, Soesterberg, Austerlitz, Driebergen, Odijk, Bunnik, de Bilt, Bilthoven, den Dolder en Bosch en Duin, andere locaties in overleg)


Meer informatie en prijzen vind u op onze nieuwe website klankenkunst.nl


In Jeroens lessen is er naast het spelen met klank en ritme voor de kleine pianist, ook aandacht voor pop, jazz, en technisch moeilijke stukken. De muzikale ontwikkeling wordt gestimuleerd o.a. door muziek spelletjes en improvisatie.

Als docent muziek is hij opgeleid om les te geven in allerlei muziekstijlen. Zelf speelt hij tijdens concerten voornamelijk klassieke en licht klassieke stukken, solo en als begeleider. Ook componeert hij eigen stukken en speelt orgel en gitaar.


De pianolessen staan open voor jong en oud:


Kleuters

De kleuter pianoles is een ontdekkingsreis langs muzikale elementen. We zingen, bewegen en spelen piano. We ontdekken begrippen als hard/ zacht, hoog/ laag, snel langzaam en kort lang.

De lessen beginnen zonder boek, puur vanuit de beleving. Wanneer uw kind er aan toe is introduceren we in overleg een kleuter piano methode. Dit geeft houvast bij het onthouden van de liedjes en geeft een voorbereiding op het notenlezen.


Kinderen

In de pianolessen werkt Jeroen spelenderwijs aan je pianistische en muzikale ontwikkeling. Jeroen kijkt naar de individuele ontwikkeling van het kind, en gebruikt zodoende voor verschillende kinderen verschillend lesmateriaal. Piano methodes die hij gebruikt zijn bijvoorbeeld Hal Leonard en Microkosmos.


Jongeren

In de pianoles voor jongeren werkt Jeroen samen met jou aan de ontwikkeling van je pianospel. De stukken die je leert spelen stemmen we af op je muzikale smaak en je spel niveau. De piano leent zich voor allerhande muziek stijlen, zo kun je bijvoorbeeld pop, jazz, klassiek en licht klassieke stukken leren spelen.


Volwassenen

In de pianoles voor volwassenen kunt u uiteraard zelf veel inbreng hebben bij het formuleren van uw leerdoelen en het kiezen van stukken. Jeroen werkt met u aan een gedegen techniek en speelplezier, bijvoorbeeld door u ook te leren improviseren. Ook werkt Jeroen eraan om de muziek voor u inzichtelijk te maken zodat u steeds beter leert om uzelf te verbeteren.