Femke Hockx

Mezzo Sopraan

 

De volgende groepscursussen starten bij voldoende deelnemers:Algemene Muzikale Vorming vanaf 7 jaar

Docent: Jeroen

Muziek maakt slim en sociaal! Maar wat als je de taal van de muziek niet spreekt?

Een verhaal of gedicht kan erg mooi zijn, maar als je niet kan lezen of schrijven blijven deze ontoegankelijk. Zo is dat ook met de muziek. Is het niet geweldig om muziek te kunnen lezen en schrijven en daardoor de taal van de muziek te begrijpen?

AMV is een goede voorbereiding op instrumentale of vocale muzieklessen.


Zanggroep 6 en 7 jaar

Docent: Femke

Een gezellig klein zanggroepje. We zingen allerlei verschillende liedjes en werken ook al echt aan stemvorming. In de les leren we de liedjes al doende, we gebruiken geen bladmuziek of uitgeschreven tekst. We zingen leuke kinderliedjes en liedjes van over de hele wereld!Zanggroep 8 tot 12 jaar

Docent: Jeroen

Gezellig samen zingen en werken aan een goede stemvorming. We zingen liedjes in allerlei verschillende stijlen en in verschillende talen. Aan het einde van het cursusjaar werken we naar een uitvoering toe.Spelen met muziek 8 tot 88 jaar!

Ja je kunt muziek spelen maar ook met muziek spelen! Dat doen we in deze cursus: spelen met muzikale elementen, kringspellen, improvisatie spellen enz... We gebruiken hiervoor onze stem en ons lijf, ook gebruiken we eenvoudige instrumenten zoals klankhout.