Femke Hockx

Mezzo Sopraan

Jeroen de Jong

Piano

 

Voor examentraining voor het vak muziek kun je terecht bij Jeroen de Jong. Je kan met Jeroen zowel je eindexamen van de middelbare school als bij het toelatingsexamen voor een conservatorium voorbereiden.

Jeroen is werkzaam geweest op de middenbouw en de bovenbouw van de Stichtse Vrije school, Het Baarnsch Lyceum en het Spinosa Lyceum in Amsterdam. Naast het voorbereiden van theoretische toetsen kun je ook bij hem terecht om praktische toetsen voor te bereiden.


Eindexamen middelbare school

Samen met Jeroen neem je nog een keer alle stof door die je voor het examen moet kennen. Natuurlijk mag je alle vragen die je hebt stellen. Ook oefen je aan de hand van vragen van examens uit eerdere jaren en maak je een oefenexamen.

De examentraining vind plaats in mei. Voor meer informatie en data kun je contact opnemen.


Voorbereiding toelatingsexamen

Als je erover denkt om aan het conservatorium te gaan studeren, dan is het verstandig om je goed voor te bereiden op het toelatingsexamen. Het theoretisch gedeelte van het toelatingsexamen kun je met Jeroen oefenen. Het is verstandig tijdig te beginnen, zodat je je de stof eigen kan maken. Solfège leer je niet voldoenden in wat losse lessen vlak voor je toelatingsexamen. Begin daarom op tijd met wekelijkse lessen om je goed voor te bereiden.

Lestijd en lesdag zijn in overleg. Je krijgt individuele lessen van een half uur.